Saturday, November 15, 2008

Sitter och vantar pa att Chris ska bli fardig... Han ar i duschen. Ikvall ska vi till thai-mat fest. For nagon manade sedan hade vi en italiensk fest som var jattekul med massor av god mat. Sa vi tankte prova det igen och nu blir det thai. Mitt bidrag ar Lettuce Wraps dvs mald kalkon som ar stekt med vitlok, ingefara och lite annat som man sedan lagger i salladsblad och rullar ihop. Mums. Det ska bli spannande att se vad de andra tar med sig.
Mer om mat: Katinka och jag har startat en klubb. Hearty Bra and Breakfast Club (hearty ar val ungefar rejal och bra betyder bh). Vi traffas vid 9-tiden pa lordagsmorgon och springer eller gar i en timme tillsammans med tjejkompisar. Traffpunkten ar olika utvalda frukostrestauranger runtom i Portland och det finns massvis. Sedan vid 10 ater vi frukost. Jattemysigt. Kul att prova lite olika stallen i olika omraden. Sa lopningen blir aldrig trakig. Idag foljde t.o.m. Chris med fastan han inte anvander bh. Han var var supportcykel som bar pa allt vi inte ville halla i medan han cyklade bredvid oss.
Onsdagkvallar gar jag och Sequoia pa japansk kulturklass precis som jag gjorde med Tinki manaderna innan hon akte till Japan. Oftast medan barnen studerar japanska, sa samlas foraldrarna for att diskutera hur vi ska samla ihop pengar genom forsaljning av olika saker m.m. for att var kostnad ska bli sa lag som mojligt. Vi fick en donation av $4000 for ett par dagar sedan. Helt fantastiskt. Det betalar 1/3 av alla barnens kostnad!!!
Skriver mer sen,
Helen

2 comments:

Rille said...

Du gör verkligen mycket med barnen, Helen, KUL!!

Hanna said...

Ja, det blir kul för Sequoia att få resa till Japan. Det var ett fantastiskt bidrag, bra. Man måste ha en morot så går allt lättare. Kram till alla! Mamma